FREE SHIPPING WITHIN THE NETHERLANDS

Hoi, ik ben Renske!

Als je weleens in Amsterdam komt, heb je vast ook een route of eigen gebouw dat extra speciaal voelt. Het maakt niet uit of je alweer een tijdje weg bent, hier al jaren woont, of vooral vaak op bezoek komt. Herinneringen genoeg en voor ieder wat wils.

Het Rijksmuseum Amsterdam bijvoorbeeld? Daar huist niet voor niks de Nachtwacht, misschien wel het beroemdste schilderij van Nederland. Of toch liever the Royal Palace? Het magnifieke Paleis op de Dam is zowaar nog écht in gebruik ook. Zoveel verschillende Amsterdamse huisjes, zoveel originele souvenirs.

Nieuwsgierig geworden? Je vindt alle verassende gifts in mijn webshop!

Amsterdamse Huisjes is een eindeloze serie illustraties van bijzondere gebouwen. Unieke tekeningen die ik met liefde verwerk tot waardevolle cadeaus en souvenirs. Zoals postersprints en sleutelhangers. Bijna elke maand komen er nieuwe verrassende producten bij!

Veel klanten vinden het leuk om mijn huisjes te verzamelen. Terwijl anderen ze juist graag meenemen voor vrienden en familie. Maar voor wie je ook een presentje in gedachte hebt: hopelijk beleeft diegene er net zoveel plezier aan, als ik had bij het maken! En heb je weinig tijd? Klik dan direct door naar onze absolute besteller –> een bijzonder gekleurde plattegrond van Amsterdam. Exclusief te koop in deze webwinkel!

Met de Amsterdamse groetjes,

Pssst… Ben je minder bekend met Amsterdam, maar wel dol op Hollandse huisjes en originele cadeaus? Wil je dat een cadeau speciaal voor iemand is? Neem dan ook eens een kijkje op Haarlemse huisjes of Hollandse huisjes. Ook daar zijn de huisjes een terugkerend feest van herkenning! En gegarandeerd een bijzonder cadeau!